Pardavimas

Xinyue Gitara Dalys - MUMS 57' 8 Montavimo Varžto Skylę Standartą St Strat HSS Gitara Pickguard Kelis Spalva

€6.43 €9.60
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

Papildoma informacija: SKU: b118617
flhr sparnas guard, stratocaster electroc gitara, fender american strat hss, sparnas mim strat hss peržiūros, fretless strat kaklo gitara, 8 skylę plokštėje, strat pickguard varžtai, strat pickguard pearl, hss paėmimas elektrinė gitara, musicmaster pickguard

Specifikacija

  • Modelio Numeris: 57' hss
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: pickgurd
  • Kištuko Tipas: JAV plug
  • Prekės Pavadinimas: Pleroo
  • Svoris: 200g

Pilnas aprašymas

Pleroo Gitara Dalys - MUMS 57' 8 montavimo Varžto Skylę Standartą St strat Hss Gitara pickguard Pastaba: tikrasis spalva produktas skiriasi nuo fotografijos ar spalvų rodomi kompiuterio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas objektą, kurį gavo.Tuo pačiu metu, Jei mes turime dydžio diagramos, prašome atidžiai palyginti dydį ir vietą, kad, ačiū jums už jūsų paramą ir bendradarbiavimą.Tinka St 57'Hss strat Tai Puikus kokybės Anti-scratch apsaugoti gitara ; Statybos Kokybės medžiaga - 4 Sluoksnių ir 3 Sluoksnis; visiškai Naujos, yra Apsauginė Plėvelė Ant Viršaus; Nekilnojamojo Aliuminio folija skydas gali sumažinti triukšmo veiksmingiau; Tai kokybės gitara pickguard; Daug gaminių spalvos yra pirkinių krepšelis, norite kitų spalvų, prašome susisiekti su mumis.Supakuota: 1pcs pickguard ir 11pcs skiedra montavimo srews .

Atsiliepimai

Autorius: Anonymous

Data: 2022-11-03

Peržiūros: Laivybos greitai. Kokybė yra gera, net labai daug. Deja, mano Strat (Fernandes), 2 skyles neatitiko. Viduje yra priklijuota folija ant viso paviršiaus.

Reitingas: 5


Autorius: Anonymous

Data: 2022-09-20

Peržiūros: Į Squier Classic Vibe 50 beveik tobula, tik vieną iš skylučių neatitiko originalo svetainėje. Su humbucker skylę turėjo eiti per, kad ji galėtų tilpti. Beveik tobula dėl Squier Classic Vibe 50, tik vieną iš skylučių nebuvo suderinti savo pradinę vietą. Su humbucker skylė turėjo būti atnaujintas, kad jis tilptų tinkamai.

Reitingas: 5


Puslapio viršus