Pardavimas

Rūdžių, Dažų Vandens Pagrindu Rūdžių, Dažų, Metalų, Vandens Pagrindo, Metalo Rūdžių Valiklis Anti-Rust Važiuoklės Rūdžių Keitiklis Su Teptuku Rūdžių

€3.77 €5.38
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

Papildoma informacija: SKU: b125316

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Tipas: Rūdžių Skaičiuoklė, Rūdžių Valiklis & Rūdžių

Pilnas aprašymas

Aprašymas:

1. Mūsų rūdžių valiklis greitai pašalina rūdžių ir suformuoja apsauginę plėvelę, siekiant išvengti pakartotinių rūdžių, nesirūpindami apie tai, kaip šlapia lietaus ir sniego.

2. Pašalinti dulkių ir vandens dėmes ant metalo paviršiaus ir sausa, ji, tada taikyti rūdžių inhibitoriaus su teptuku, ir palaukite 20 minučių, kad išdžiūtų ir forma kino.

3. Rūdžių, Dažų, atgaivina ir apsaugo geležies ir metalo paviršių, ant automobilių, automobilių važiuoklės, dumpsters, įranga, turėklai, grandines ir pan.

Specifikacija:

Pavadinimas: Rūdžių, Dažų

Grynasis kiekis: 100g

Laikymo trukmė: treji metai

Saugojimo būdas: Laikyti vėsioje, sausoje vietoje

Taikymo sritis: nuo rūdžių šalinimo, renovacija

Bruto svoris: 130

Produktų Sąrašas:

1*Automobilių rūdžių valiklis

1*Teptukas (teptuku atsitiktine tvarka)

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografuodami kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Visiškai strigo Rūdžių】Rūdžių, Dažų yra visiška apsauga nuo rūdžių, nes jis fiksuoja rūdžių užkirsti kelią jo plitimui ir bus jūsų restauruotas produkto pinigų taupymo asistentas.

2.【Epoksidine dengta】Rūdžių Konverteris įrengti aukštųjų technologijų epoksidine danga, armuotas apdaila užtikrina puikų sukibimą ir patvarumą, ir yra be būtinybės pašalinti rūdis.

3.【Atsparus UV Funkcija】Rūdžių Nuėmiklių, kurių įmontuota UV atsparumas yra suderinama su dauguma baigia tekinimo rūdžių į dažus ir gali būti nudažyti bet kokia spalva jūsų pasirinkimu.

4.【Thermostable Veiklos】Atsparus aukštai temperatūrai ir erozijos už pakankamai sunku, Rūdžių Valiklis Metalo gali atlaikyti 300 laipsnių aukštos temperatūros ir 1000 valandų korozijai druskos purškimo testą, kuris yra labai lengva valdyti.

5.【Plataus Taikymo】Kaip idealus anti-rust sprendimas dėl žemės ūkio programas, Rūdžių Valiklis Automobilis yra tinkamas vidaus, automobilių ir pramonės srityse, kurios yra idealus jūrų laivyno, aviacijos ir namelius.

Puslapio viršus