Pardavimas

Magnetinio Užuolaidų Mygtuką, Įrašą Nuimamas Magnetas Sagtis Už Užuolaidų Šviesos Nutekėjimo Prevencijos Mygtuką No-skylių Sagtis Namų Dekoro

€1.62 €2.49
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

Papildoma informacija: SKU: b142899
kambario aksesuarai, Magnetai užuolaidoms, užuolaidų žiedų metalo, užuolaidų segtukas, dekoratyvinių užuolaidų magnetai

Specifikacija

  • Stilius: Modernus Stilius
  • Modelio Numeris: Užuolaidų Šviesos Nutekėjimo Prevencijos Mygtukas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Audinio Tipas: kita
  • Tipas: Užuolaidų Polių, Dainos Ir Jų Priedai
  • Technics: kita
  • Medžiaga: Metalo

Pilnas aprašymas

Stabiliai fiksuotojo ir uždarųjų užuolaidų išvengti stiprios šviesos patekti į kambarį?Sukurti jaukią poilsio aplinką jums??

Stiprūs Magnetai: 360°padengta aukštos kokybės Cinko lydinio, vidinis stiprus dual-side maget yra daugiau galingas magnetizmo nei bendros magnetai.Jie gali būti įdėtas bet kurioje vietoje, užuolaidų, nesvarbu, kokio užuolaidų jums naudoti be stumdomų arba nuleisti.

Stabilus Jūsų Užuolaidų: Kiekviena pora magnetai yra 0,5 uncijos svorio, visiškai 4 rinkiniai svoriai gali stabili, bet užuolaidos gerai ir išlaikyti vietoje, o ne pučia aplink arba nesandarus saulės spindulių.Cinko lydinys, kriauklių, nedarykite jokių garsiai triukšmo kai jie susiduria vienas su kitu.

Lengva Naudoti: Atjunkite užsegimas gale, įkiškite adatą į galinį užuolaidos, ir uždaryti mažas kamščiu.Pridėti rąsto į magnetas kita užuolaidų.Jei norite atskirti juos, jums tik reikia į skaidrę vieną nuo kitos.Joks kitas priemones, reikalingas.

Ką Jūs Gausite: Paketas ateina su 2 rinkiniai magnetinio užuolaidų svorius, ir jie yra 0.63 colių skersmens.

Įvairių Naudojimas: šie užuolaidų magnetai, tinka audiniai, staltiesės, dušas įdėklas ir t.t., be abejo, jie yra praktiniai ir dekoratyviniai aksesuarai, namų virtuvė, vonios kambarys, hotel, resort, arba motelis, todėl patogumui savo kasdieniame gyvenime.

Techniniai duomenys:

Gaminio dydis: 17 mm/0.66 colių, 20 mm/0.78 colio, 25 mm/0.98 colių

Gaminio spalva: sidabrinė

Medžiaga: magnetas, lieti

Taikymo sritis: audiniai, staltiesės, dušas įdėklas ir t.t., be abejo, jie yra praktiniai ir dekoratyviniai aksesuarai, namų virtuvė, vonios kambarys, hotel, resort, arba motelis, todėl patogumui savo kasdieniame gyvenime

Komplektą sudaro:

3/5/10 Poros * Užuolaidų Šviesos Nutekėjimo Prevencijos Mygtukas

Puslapio viršus