Pardavimas

Vandenyno Bangos Skulptūrų Kūrybos Gradientas Mėlyna Banga Lydyto Ornamentu Derva, Dailė Ir Amatai, Skirtą Kambarį Namuose Darbalaukio Dekoras Su Stovu

€6.36 €9.22
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

Papildoma informacija: SKU: b157692
ocean blue dekoras, statula, skulptūra lytis, patandžalis statula, skulptūra, dovydo statula apdaila, derliaus dekoro vandenyno, glasse mergina skulptūra, mados mergaitė skulptūra, mėlyna kalėdų ornamentu, blue dragon ornamentu, kario statulos apdaila

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: derva
  • Pakuotė: 1 x Vandenyno Bangos Skulptūra

Pilnas aprašymas

Savybės:

1、Išskirtinis Dizainas: Šį Vandenyno Bangos skulptūra yra meistriškai su Akrilo, ir ji funkcijų, su tekstūra detalus ir ryškių spalvų malonę savo vaikų kambarys arba miegamasis.Puikus papildymas gyvinti savo stalo dekoras ar tinkamumo vartoti apdaila.

2、Darbalaukio Puošmena: Šis spalvingas bangos ornamentu atrodo nuostabiai ant bet kokio stalo ar lentynos.Ji priduria, liesti elegancija ir grožis, kaip šviesa šviečia per jį.

3、Eglė iki Kambario Dekoro: puiki puošmena duoti bet kurioje kambario jūsų namuose naują nuomos gyvenimo.Meno gabalas, siekiant padėti jums sukurti jūsų pačių jaukus trauktis ramybės.

4、Išskirtinį Meistriškumą: Kiekvienas embellishment yra amatų ir formos, kad suteikti jums puikus ilgaamžiškumas.Tai geros išvaizdos puošmena į pagyvins jūsų kambario dekoro, su savo ryškias spalvas.

5、puiki Dovana: domu dovana vaikams, draugams, šeimos nariams ir gamtos mėgėjams.Pasakų dovanų idėjos gimtadienio, Kalėdų ir kitų švenčių.Išskirtinį detalės daro šį skulptūra atrodo labiau tikroviška.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Vandenyno Bangų Skulptūra

Medžiaga: Akrilas

Dydis: apie 12*12cm/4.72*4.72 colių, 20*20cm/7.87*7.87 colių, 30*30cm/11.81*11.81 colių

Pakuotė:

1 x Vandenyno Bangos Skulptūra

Puslapio viršus