Pardavimas

Privatumo Langų Plėvelė Ne-Lipnios Plėvelės Statinis Kabintis Matinio Juostele Lango Lipdukas Anti-UV Matinis Apdaila Stiklo Filmas Home

€3.88 €5.33
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

Papildoma informacija: SKU: b163701
langų rankenos, miestas, langų plėvelė, ožkos diem siena lipdukas, visą privatumo filmas, dvipusis privatumo stiklo plėvelės, deadpool, popierinis maišelis, gyvatė stiklo lipdukas, neapibrėžta kelnės, lipdukai estetinės lipdukai, statinio vitražas lipdukas

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Funkcija 1: Elektrinis
  • Funkcija: Privatumo Apsaugos Nuo Saulės Šiluminė Izoliacija Blackout
  • Medžiaga: PVC
  • platus: 30/45/60/75/90 cm
  • paviršiaus apdorojimas: Įspaustu, Matinio / Išgraviruotas, Nepermatomas, Tamsintas, Matinis
  • Modelio Numeris: 30/45/60/75/90 x 100/200 Cm
  • pavadinimas: Lango Stiklo Lipdukai
  • Tipas: stiklo filmai
  • ilgai: 100/200 cm

Pilnas aprašymas

Apie šią prekę

* Ar * kurie visa Diena Privatumo * ar * ar lango filmas suteikia daug privatumo ir leidžia jums mėgautis gyvenimu lengvai. ★★★★☆ Matinės medžiagos sustiprina lygio privatumo ir saugumo.Juostelės dizainas taip pat gali išlaikyti natūralią šviesą.Tinka stiklo, su lygaus paviršiaus, ir Gyvenamasis Kambarys, Virtuvė, Miegamasis, Valgomasis, Stiklinis staliukas, Biuro, Viešbučių, ir kt.Yra tik Pusiau Privatus poveikis nedideliu atstumu.

* Ar * ar lengva Įdiegti&Pašalinti * ar * ar Ne-klijų dizainas yra patogiau naudoti.Tiesiog klijuoti daug vandens stiklo paviršiaus ir galite baigti per kelias minutes.Ji gali būti pakartotinai naudojamos ir lengvai pašalinti.Jei jums nereikia, tai šiuo metu, Prašome Roll Jį ir laikyti jį atsargiai savo kito naudojimo.Taigi, net jei jums reikia perkelti, tai neisiu į atliekas.

* Ar * ar patogi Ir Saugi Medžiaga, * kurie * ar Be klijų, nebus palikti viską ant jūsų stiklas, kai jūs ašara jį išjungti.Saugi medžiaga bus geriau aplinkai ir naudos mūsų kūnus (apima puikus kūdikio kūno).Naudojant PVC medžiagą, kad ji colorfast, ir juostelės dizainas yra lengva sumažinti iki reikiamo dydžio.

* Ar * ar visiškai Nepraleidžiantis saulės spindulių&Šilumos Kontrolės * ar * ar Coavas Langų Plėvelė yra pagaminta iš sutirštės medžiagos.Ji gali blokuoti iki 90% UV spindulių, aišku, oro ir išvengti žalos įstaigų.Jei turite darbą namuose, tai gali išlaikyti dėmesį ryškios šviesos ir karščio energijos, ir išlaikyti patogus šviesos ir šilumos, todėl tai, kad ji gali atnešti jums atsipalaidavęs ir laimingas nuotaika.

* Ar * ar daugiau Dėmesio * ar * ar Coavas yra skirta 100% klientų pasitenkinimo - Bet kokybės klausimus su mūsų langų plėvelė, prašome laišką mums ir mes visada čia, kad problemoms spręsti jums.Patarimas: nustatyti plėvelės ant plokščio paviršiaus nakties todėl, kad tai bus lengviau įdiegti kitą dieną.

Atsiliepimai

Autorius: Anonymous

Data: 2022-10-06

Peržiūros: Skaičiau kitų atsiliepimus, kad prieš perkant, ir aš nesu nusivylęs. Ji yra labai lengva nustatyti, vadovaudamiesi instrukcijomis. Aš iškirpti laikyti tik 3 intervalai, tai daugiau atsargus.

Reitingas: 5


Autorius: Anonymous

Data: 2022-07-30

Peržiūros: Labai greitas pristatymas 1 savaitę paketas labai gerai pak. Aline B

Reitingas: 5


Puslapio viršus