Pardavimas

5 Spalvų Fluorescencinės Rašinėti Pen Cute Octopus Žymėjimo Įrankis Nustatyti Manga Grafiti Žymekliai Raštinės Reikmenys Studentų Mokyklinės Prekės

€1.79 €2.19
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

Papildoma informacija: SKU: b1757
žymekliai žymekliai, aštuonkojai pen, mielas rašikliai, anime žymekliai, midliners žymekliai

Specifikacija

  • Trinamą Ar Ne: No
  • Multi Spalvos: Taip
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pakuotė: nustatyti
  • Dydis: Mini
  • Tipas: Žymėjimo įrankis
  • Naudoti: Biurų Ir Mokyklų Žymekliai

Pilnas aprašymas

5 Ryškių Spalvų Mini Žymekliai Aštuonkojo Formos Manga Pen Studentų Raštu

OOTDTY

Savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės

Veiksmingas pabrėžiant: Ryškus, didelio kontrasto, atspalvių pridėti spalvinga dėmesį į paryškintą tekstą.Puikiai tinka studentams,mokytojams, berniukai,mergaitės, studijų ir skaityti.

Praktiškas: Lengvai slysti, ir greitai džiūstantys yra puikus paryškinimas, pabraukimas ar rašyti užrašus.Patogi ir bekvapis.Puikiai dydžio yra nešiojamas ir tinka mažoms rankas.Gražių ir ryškių spalvų padėti vaikams išlaisvinti savo vaizduotę, piešimo, spalvinimo, doodling.

Kūrybos dovana: Unisex meno reikmenys yra puikus mergaičių ir berniukų.Naudoti partija Pasisako, prizai, pasisekė panirti, pinata arba plėšikauti Pagalvių užpildas, gyvulių užpildas, crafting, meno reikmenys, puošmenų, kortelės priėmimo punktai, scrapbooking, ir daugiau.

Medžiaga: Pagaminti iš premium plastiko labai draugiška žmogaus organizmui ir aplinkai. 6 aštuonkojai iš 5 spalvų: Violetinė, Rožinė, Oranžinė, Geltona, Žalia.Mėlyna be žymėjimo įrankis.

Plačiai naudojamas: Cartoon aštuonkojai modelis yra mielas, praktiškas, gražus išvaizdą, myli vaikus, gali labai paskatinti vaikų susidomėjimą raštu.Tinka namuose, klasėje, biuro ir bet kur, puiki dovana vaikams ir apdovanoti studentams.

Specifikacija: Medžiaga: Plastikas

Dydis: Apytiksl. 35x200mm/1.38x7.87 cm

6 Aštuonkojai iš 5 Spalvų: Violetinė, Rožinė, Oranžinė, Geltona, Žalia.Mėlyna Be Žymėjimo Įrankis.

Komplektą Sudaro: 5 Vnt Aštuonkojo Formos Žymekliai

pastaba: 1.Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Puslapio viršus