Pardavimas

Universalus Naktiniai Saugojimo Organizatorius Kabinti Caddy Lova Kišenės Lova Kišenėje Sofa Organizatorius Kišenės Knygą Turėtojas

€12.25 €17.49
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

Papildoma informacija: SKU: b22499
sandėliavimo organizatorius, lova kišenėje

Specifikacija

  • Medžiaga: Poliesteris
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pilnas aprašymas

Savybės:

1. Lovos saugojimo krepšys su 6 kišenės gali saugoti knygų, žurnalų, užrašų knygelės, rašiklius, mobilųjį telefoną, ir šiek tiek užkandžių ir gėrimų, taip pat puikiai tinka kabinti ant kūdikio vežimėlio ar vaiko lova organizuoti elementus, kad kūdikio poreikius.

2. Tiesiog įdėkite dirbtiniais odos krašto tarp čiužinio ir lovos rėmas.Jūs netgi galite sustabdyti lengvai jį ant sienos ar durų su savo kilpą.

3. Lova organizatorius gali saugoti visus savo elektroninius prietaisus, kaltinamas unikalų energijos juostos organizatorius, kurie gali būti sulenkiama su sagtimi viršuje, kai jo nenaudojate.

4. Šis nuotolinio valdymo pulto laikiklis pagamintas iš tvirtos sintetinės odos audinys, patvarus, stilingas, colorfast, ir sumažinti atsparios.Sustiprintos siūlės užtikrina ilgalaikį naudojimą.Servetėlė valyti su šlapiuose rankšluosčiu tik!

5. Kabinti naktiniai saugojimo organizatorius yra puikus kolegijos bendrabučio kambario, lovos, dviaukštės lovos, palėpėje lovos, ligoninės lovos, kėdės su porankiais, lopšių, kūdikių vežimėliais ir kt.

Specifikacija:

Gaminio dydis: apie 48x34cm/18.9*1.39 į

Kategorija: kabo krepšys

Taikoma scena: kabo

Spalva: Juoda

Produktų Sąrašas:

1*naktiniai saugojimo krepšys

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Puslapio viršus