Pardavimas

2 In 1, Sulankstomas Pirkinių Krepšelis su ratukais Premium Oksfordo Audinys Daugiafunkcį Pirkinių Krepšys Organizatorius Didelių Pajėgumų Apkrova 5kg Maišas

€9.63 €13.96
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

Papildoma informacija: SKU: b22843
2 gabalas pirkinių krepšys, sulankstomas propeleris anglies, 2 palaidinukė, 2 ratų pirkinių vežimėliai, varantys 2 apsipirkimo, pirkinių krepšys 2 ratai, krepšys, 2 ratai apsipirkimo, tinkerbell 2, 2 1, sulankstomas įkroviklis iphone, 2 1, sulankstomas kuprinė

Specifikacija

  • Naudoti: Įvairenybės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Formos: Stačiakampio formos
  • Funkcija: Eco-Friendly, Lankstymo, Įžuvinti
  • Prekės Pavadinimas: Dreamburgh
  • Tyep: pirkinių krepšys

Pilnas aprašymas

Sulankstomas ir ištraukiama Oksfordo audinio maksimali apkrova 5kg prekybos centruose, pirkinių krepšelis krepšys su ratukais

Savybės:

* Didelė talpa: Maksimali apkrova-apie 5KG, tinka kapojimo daržovės, vaisiai, gėrimai, mėsa ir t.t.Jis gali būti naudojamas kaip tote bag ar pečių maišą.

* Gali slėpti ratas: Kai retracting mažas, taip pat galite sulankstyti ratlankiai.Tai yra patogu nešiotis.Ratų paslėpti po maišą, ir tu negali iš tikrųjų pamatyti jį be dėmesio.

* Lengva gauti: užtrauktukas viršuje leidžia maišelį būti vidutinio dydžio, be pradėjimo vietos.Tai yra patogu nešiotis ir gauti, užklijuotame užtrauktuku, kuris yra paprastas ir saugus.

* Multi-funkcija: Kai atidarote užtrauktuku maišelį, jis bus paversti jį į pirkinių krepšys.Jei jūs turite daug dalykų, ji tampa praktiškas pirkinių krepšelį, kuris yra lengvas, vilkite kartu.

Specifikacija:

Pavadinimas: Pirkinių krepšelis bag

Medžiaga: 600D Oxford medžiaga

Maksimali apkrova: 5kg

Išplėstos dydis: 46*41*13.5 cm

Sutrumpinti dydis: 32 * 41 * 13.5 cm

Pakuotės įskaičiuota:

1 * Pirkinių krepšelis bag

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.

Atsiliepimai

Autorius: Anonymous

Data: 2022-11-08

Peržiūros: Produkto kokybė yra labai bloga. Ar ne pirkti.

Reitingas: 1


Puslapio viršus