Pardavimas

5 in 1 "iPhone" 13 14 Pro " Atveju, viso Kūno Bamperis Atveju su Grūdinto Stiklo Screen Protector, su 2 Vnt vaizdo Kameros Objektyvo Apsaugos

€5.42 €6.95
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

Papildoma informacija: SKU: b27999

Specifikacija

  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • CN: Kinija
  • Tipas: Laikymo Krepšiai

Pilnas aprašymas

5 in 1 "iPhone" 14 " Pro "Atveju, su 3 Pack [Grūdintas Stiklas Screen Protector + Kamera Raštas] Tvirtas Sunkiųjų atsparus smūgiams viso Kūno Padengti Telefono dėklas 6.1"

[Pakete] 1x Telefono dėklas,2xTempered Stiklo Screen Protector,2xCamera Raštas.

[Karinės Klasės Lašas Apsaugos] Red2Fire skirta iPhone 14 Pro Atveju naudoja aukštos kokybės lankstus TPU bamperis ir built-in atsparus smūgiams oro pagalvės, 4 kampai, stipri patvarumo nuo smūgių ir įbrėžimų, suteikia stiprią apsaugą jūsų telefoną.

[360 Pilna Apsauga] juodas iPhone 14 Pro " Atveju, 1.6 mm ekrano švilpukai ir 2,5 mm vaizdo kameros švilpukai, pridedami 2 Grūdintas Stiklas gynėjas su aukštos touch jautrumas kelią ir HD vaizdo Kameros objektyvas Gynėjas, tai gali išvengti paviršiaus ir objektyvo įbrėžimų ir teikti visapusišką kūno apsauga.

[Tiksliai Dizaino ir Puikiai] Visos išpjovos apmokestinimo uosto, objektyvas, ir šoniniai mygtukai buvo matuojami ir pritaikomi daugybė.Kiekvienas mygtukas yra jautrus ir lengvai gauti. 100% paramos Belaidžio Įkrovimo.

[Šiltas Priminimas] Specialiai atveju iPhone, 14 Pro 6.1" (Nauja paleistas 2022)tik.NE suderinamas su kitais "iPhone" modelis.Bet kokias problemas ar poreikius, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes išspręsti problemą per 12 valandų.

Puslapio viršus