Pardavimas

Žuvies Akies Objektyvo Platus Kampas Makro Fisheye Objektyvo Zoom "iphone" 12 11 XS MAX X Mobiliojo Telefono vaizdo Kameros Objektyvu Rinkinio ojode pez para movil

€0.91 €2.60
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

Papildoma informacija: SKU: b289178
"iphone" 10 xs max vaizdo kamera, makro lęšis nikon, "sony" fisheye objektyvai, tp zoom fotoaparatas, 12 ip veidrodis, makro fotografija 2, "galaxy" telefono objektyvas, žiedas plačiai makro, lg g6 fotoaparato objektyvo rinkinys, mobilaus telefono objektyvą turata

Specifikacija

  • Suderinamos Prekės: Sony-Ericsson
  • Formos: Round
  • parama: Dropship/Didmeninė/Epacket
  • Telefono Fotoaparato Tipas: Plataus Kampo Len
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: šiaurės krašto,
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Modelio Numeris: kiaurasamtis veidrodis rinkinys

Pilnas aprašymas

Aprašymas:

Lęšių savybės:

Į "žuvies akies" objektyvas gali pateikti nuotraukas, stiprus perspektyvos efektą.

Plataus kampo objektyvas teikia daug kampas vie jums.Ilgai gylis gali būti labai įvairių aiškumo, fotografavimo kampas yra didesnis nei originalas, todėl fotografuoti peizažus, miesto architektūros ir didelio masto fotografijos, susibūrimai ir šeimos nuotraukos lengva ir premium.

Makro objektyvas 10X macro, su veiksminga fokusavimo atstumas 2-3CM, tinka fotografuoti mažus objektus, ir taip padėti jums jaustis grožio detales, micro pasaulyje.

Kartu lęšiai yra visi padengto optinio stiklo, aliuminio lydinys objektyvas medžiagos, clip plastiko, rafinuotas kūrinys.

Patarimas: platus kampas makro objektyvas naudojamas derinys.Atsukite viršutinę dalį, plataus kampo objektyvas, ir naudokite apatinę dalis, vien tik kaip makro objektyvo.

Taikytinos modeliai: universalus visos serijos mobiliųjų telefonų (išskyrus kai kuriuos telefonus su lęšiais, jų centrus)

Instrukcijos:

1 žingsnis: Suderinti sriegis ant nugaros objektyvo su sriegiu dalis pakaba apkaba, pasukti ir priveržkite stabilizuoti objektyvas.

2 žingsnis:

Atskiras pakaba apkaba su objektyvo ir geltonas padas iš nugaros objektyvo išlaikyti tinkamą plotį telefono, kad vaizdo įrašas gali būti tvirtai prispaustas ant telefono.

3 žingsnis:

Po objektyvas yra fiksuoto į mobilųjį telefoną, jums reikia rankiniu būdu sufokusuoti objektyvą ir mobiliajame telefone, veiksmingai užtikrinti, kad vaizdo kokybė, todėl galite fotografuoti, kad esate patenkintas. (Pastaba: Šis veiksmas reikalauja jums būti kantrūs!)

Savybės:

1. Fisheye objektyvas:

Veidrodėliai kėbulo spalva: juoda

Fisheye kampas: 180 laipsnių

Objektyvo sudėtis: 3 elementai 3 grupes

2. Plataus kampo objektyvas:

Veidrodėliai kėbulo spalva: juoda

Didinimas: 0.67 X plataus kampo

Objektyvo sudėtis: 2 elementai 2 grupes

3. Makro objektyvo:

Veidrodėliai kėbulo spalva: juoda

Didinimas: 10X

Objektyvo sudėtis: 1 elementas 1 grupė

Pakavimo Sąrašas:

180 Laipsnių Fisheye Objektyvas*1

0.67 X Plataus Kampo*1

10X Macro 2-in-1 Objektyvas*1

Telefonas Clip*1

Saugojimo Krepšys*1

Puslapio viršus