Pardavimas

Magnetinio Skrybėlę Turėtojas Įrašą Skrybėlę Įrašą Bagažo Magnetiniai Magnetinės Skrybėlę Turėtojas Hands-Free Maišelį Aksesuaras Kelionės Krepšiai, Kuprinės

€2.66 €7.02
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

Papildoma informacija: SKU: b51972

Specifikacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pilnas aprašymas

Aprašymas:

1. Magnetinio skrybėlę įrašą kelionės krepšys yra pagamintas iš aukštos kokybės odos ir lieti magnetas, kuris gali būti pakartotinai naudojamas ilgą laiką.Tai nedidelis, gražus, tvirtas ir patvarus, ir nėra reikalo nerimauti dėl kenkia jis.

2. Įsitikinę, kad savo skrybėlę bus pritvirtintas prie savo krepšio ir bus ne slydimo laisvi.Mūsų papildomų stiprumo magnetas tvirtai užima savo skrybėlę be ženklo ar žalą, skirtingai nuo kitų skrybėlę įrašus.Veikia su bet kokio tipo skrybėlę, įskaitant saulės, skrybėlės, kibiras skrybėlės, fedora skrybėlės, kepuraičių ir daugiau.

3. Hat Magnetas Įrašą saugumu rūpinasi savo skrybėlę, bet krepšys, diržas, kuprinę, arba rankinėje.Mūsų paprastas projektavimo darbų suaugusiems, vaikams, moterims, ir vyrams.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: dangtelis įrašą

Gaminio medžiaga: PU + aparatūros pavasario žiedas

Gaminio dydis: 6*9.5 cm/2.36*3.74 į

Produkto spalva: juoda, balta, ruda

Produktų Sąrašas:

Hat Magnetas Įrašą*1

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografuodami kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Teikti Magnetinio Dizaino】Įrengta magnetizmo priedą, Kelionės Skrybėlę Įrašą niekada netenka savo magnetinės jėgos funkciją ir suteikia daugiau ramybės.

2.【Patikimos Medžiagos】naudojami ilgą laiką, Magnetinio Skrybėlę Įrašą Turėtojas yra pagamintas iš griežti atrankos odos ir lydinių medžiagos, kuri yra stabilios, tvirtos ir ilgaamžės.

3.【Nešiojamų Atlikti】Magnetinio Skrybėlę Įrašas yra lengva nešiotis, nes ji yra įrengta nedidelė ir graži funkciją ir leidžia nemokamai iš rūpi, kenkia jūsų mielas skrybėlę.

4.【Sprendžiant Vertus Atlikti】Atleidžiantis savo rankas laisvai keliauti, Skrybėlę Magnetas Įrašas, laisvų rankų sprendimas, siekiant išvengti nuostolių dėl daiktų, kurie yra tvirtai prispaustas bagažo ar rankinėje.

5.【Plačiai Naudoti】Skrybėlę Įrašą Kelionės gali būti naudojama tvarkyti elementus, pavyzdžiui, skrybėlės, rankšluosčiai, popierius, atvirukai namuose, kuris yra puikus, žygiai ir kelionės bei praktinio įtaisą namuose.

Puslapio viršus