Pardavimas

Tarot Kortelės Dėklas Spausdinti Taro Kortų Saugojimo Krepšys Su Aksesuarais Likimas Būrimą Modelis Raišteliu Maišelis Stabdžių Prarado Kauliukai Dėklas

€0.48 €0.68
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

Papildoma informacija: SKU: b55945

Specifikacija

  • Tipas: Laikymo Krepšiai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Storis: 12 viela
  • Specifikacija: 23*17.5 cm

Pilnas aprašymas

Aprašymai:

Tarot Kortelės Maišelis yra pagamintas iš minkšto audinio, patvarus, patogus jutiklinis, ir gali apsaugoti jūsų kortos ir kauliukai nuo sugadinimo.

Savybės:

1. Ji su raišteliu dizainas, patogu atidaryti ir uždaryti.

2. Lengvas ir kompaktiškas, lengva nešiotis.

3. Taro saugojimo krepšys labai tinka saugoti papuošalai, kauliukai, kristalai, taro kortos, runos, korteles, ar mažų dovanėlių.

Specifikacija:

Pavadinimas: Velvet Taro Maišelis

Medžiaga: aksomas

Svoris: 8g+/-3g

Dydis: apie 9cmx11cm/ 3.54x4.33in

Pakavimo Sąrašas:

1*Aksomo Maišelį Raišteliu

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.[ Saugoti Savo Daiktus ] minkštųjų audinių Tarot Kortelės Dėklas gali padėti jums apsaugoti jūsų kortelės ir papuošalus nuo sugadinimo.Tuo pačiu metu, ji taip pat gali būti naudojamas sandėliavimui, sakydamas sudie į nepatogus darbalaukio.

2.[ Gerai Suprojektuoti ] Po kruopštaus dizaino ir spausdinimo skaitmeninio spausdinimo technologija, Taro Dice Bag puošia unikali spausdinta modelis, pilna paslapčių.

3.[ Suprojektuoti su Raišteliu ] Šis Aksomo Taro Maišelis turi raišteliu dizaino, lengvai atidaryti ir uždaryti.Leidžia jums lengvai pakabinti savo Tarot Kortelės Maišelis bet kur.

4.[ Universalumas Naudojimas ] Raišteliu Maišelis gali būti naudojamas saugoti taro kortos, žaislų kauliukai, runos, papuošalai ir kt.Aukšto lygio tekstūros yra labai tinkamos, laikymo, saugojimo ir nešiojimo kai vyksta.

5.[ Puiki Dovana Idėja ] Šis Taro Kortų Maišelį išspausdintas su gražių modelių, todėl tai puiki dovana kiekvienam taro entuziastas, patarėjas, bei interjero dizaino entuziastai.

Puslapio viršus