Pardavimas

1pc Reguliuojamas Ausų Apsaugos Saugų Vaikų Dušo Galvos Dangtelis, Baby Shower Šampūnas Bžūp Karūnos Forma, išsiplauti Plaukus Shield Skrybėlę Kūdikių

€3.54 €4.73
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

Papildoma informacija: SKU: b7513
vonios, dušo produktai, vonios karūna, kepurė su ausų, kepurės snapeliu, shampoiuneuse

Specifikacija

  • Modelio Numeris: AA307
  • Amžiaus Grupė: Kūdikiams
  • Modelio Tipas: Animacinių filmų
  • Medžiaga: PP+TPE
  • Medžiagos Tipas: Plastikiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Amžius: Motinystės, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m
  • Dydis: Resizable

Pilnas aprašymas

1pc Reguliuojamas Ausų Apsaugos Saugų Vaikų Dušo Galvos Dangtelis, Baby Shower Šampūnas Bžūp Karūnos Forma, išsiplauti Plaukus Shield Skrybėlę Kūdikių

Savybės:

1. Medžiaga: Pagaminti iš tvirtos medžiagos PP ir TPE minkšto silikono, BPA-Free.Ne savitą kvapą, patogiau kūdikių plauti plaukus.

2. Taikoma vaikams, kad juokinga patirtį savo vaikams .Crown dizaino baby dušo kepuraitė, pritraukti vaiko dėmesį, todėl smagiau kūdikio vonios laiką.

3.Vadovas apskritimo ilgis priima drugelis sagtis dizainas, kuris gali būti pakoreguotas bus pagal dydį kūdikio galvos perimetras, ir ilgis gali būti keičiamas, kad atitiktų kūdikio galvos.

4. Atsparus vandeniui Efektas:Visa galva apskritimo dalis yra pagaminti iš silicio dioksido gelis, elastingas, minkštas ir patogus, ir vandeniui efektas yra super.

5. Ši ergonomiškai vonia snapeliu padeda apsaugoti kūdikio veidą, akis ir ausis nuo šampūno ir vandens.Jūsų mažieji galės žaisti su žaislais, o duše whithout jokios baimės.Palikti savo rankas laisvai žaisti su savo vaiku.

100% Brand new ir Aukštos kokybės

Spalva: Rožinė/Geltona/Mėlyna

Medžiaga: PP

Dydis: 15*13cm/5.9*5.1 colių

Prašome leisti po 0,5-1 colio klaida dėl rankinis matavimas.

Paketas apima: Baby Shower Dangtelis*1Pc

Dėmesio: Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą.

Atsiliepimai

Autorius: Anonymous

Data: 2022-12-11

Peržiūros: kaip gerai, kaip aprašymas

Reitingas: 5


Puslapio viršus