Pardavimas

16inch "PASIDARYK pats" Nuotraukų Albumą Mediniai Kūrybos Rankų darbo Palaidų lapų Įterptas Albumus Gimtadienio Dovana Scrapbooking Asmeninį Kūdikių Foto Knyga

€26.59 €53.19
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

Papildoma informacija: SKU: b94432
nuotraukų albumas užrašų knygelė, nuotraukų albumas 10x15, polaroid albumas, nuotraukų saugojimo, vestuvių albumą

Specifikacija

  • Privalomi: vielos privalomas
  • Tipas 2: Asmeninį Baby "PASIDARYK pats" Mėgėjams Nuotraukų Albumas
  • Stilius: Palaidų lapų Nuotraukų Albumas
  • Dangos Medžiaga: Medienos;Mediniai
  • Naudojimas: Bendras Foto Albumas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas 1: Lipnios Plėvelės Amatų Albumus Scrapbooking
  • Dydis: 16 inch
  • 3 tipas: Šeimos "PASIDARYK pats" Nuotraukų Albumą Gimtadienio Dovana
  • Tipas: Lipni Tipas
  • Nuotraukų Saugojimo Kiekis: 201-300 lakštai
  • Modelio Numeris: A017

Pilnas aprašymas

Parama : Dropshipping Paslaugos

Mes galime padėti jums siųsti savo klientų užsakymus, Galite pateikti savo užsakymą, Pateikti teisingą adresą kiekviena forma.Galite naudoti CXV/Excel forma užsakymo pristatymo.

Parama : Jungtinės Amerikos Valstijos, Rusija, Nyderlandai, Jungtinė Karalystė, Brazilija

Siųsti "ePacket" ir "Brokerisarturas.lt Standartinis Pristatymas" Greitas pristatymas.Nemokamas pristatymas,Kitų šalių.Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

Parama : Leidimas

Prekiauti visais draugais iš užsienio ateis į mano parduotuvę ir įkelti produkto vaizdas.

Parama : Didmeninė

Didmeninė gali būti suteikta taikyti tam tikrą skaičių atitinkama nuolaida, Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

Bendrovės įsipareigojimas:

Jei spalvą, dydį, krovinio sugadinimo, kad negauna prekių išdavimo, Mes suteiksime jums visą grąžinamąją išmoką,.

Produkto Savybės:

Produkto Pavadinimas: Kūdikio Augimo Albumo Viršelio dydis: 29*29CM Vidinis puslapio dydis: 28*28CM Padengti medžiaga: medinės Vidinės puslapis medžiaga: importuojamų juoda kortelės Produkto svoris: 1.2 KG Talpa: 30 juoda kortelės + vandeniui pocket Kūdikių augimo rekordas, baby nuotrauka teksto užrašų knygelė-Tai geriausia dovana mamai suteikia savo kūdikį.Scrapbooking biuro medžiagos, mokomosios medžiagos ir laikraščių medžiagų Meilės dienoraštis.Įsimylėti, ir jo (jos) po truputį taip pat yra nuotraukų ir džiaugsmus, kurie yra nukirpti drauge, kad meilė "PASIDARYK pats" užrašų knygelė-Tai geriausia dovana jam (jai), Ar kaip high-end dovana, arba PASIDARYK pats sau Yra elegantiškas pasirinkimas stora juoda kortelės, tėvai gali nemokamai "PASIDARYK pats" fotografija, nuotraukos, kelionių kortelės, tauriųjų medžiagų ir pan.Pastaba: 1. Prašome prisiminti, kad spalva svetainėje nuotraukas ir realių daiktų, gali šiek tiek skirtis dėl apšvietimo efektai, šviesumo/kontrasto nustatymai, ekrane ir kt.Ačiū! 2. Leisti 1-5 mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas. 3. Pirmiau mėlyna stilius bus atsitiktinai išmeta spalva arba šviesiai mėlyna

1. Mūsų visos kainos neapima muitų , atokioje vietovėje mokestis ,ir kiti mokėtini mokesčiai nuo pasiuntinių taip pat,prašome kiekvienas klientas pirmą žino apie tai punkte, prieš pateikiant užsakymą.

2. Prašome įsitikinkite, kad prekių gavėjo informacija yra teisinga ir įsitikinkite, kad tai yra adresas ir visą vardą, galite gauti paketus.mes nepriimame jokių grąžinti pvm, nes neteisingą adresą arba be jo vardą ir pavardę.

3. Jei esate Pirkėjas, skubiai reikia jūsų prekės, jei jūs negalite kantriai palaukti, kol paketas KINIJA PAŠTU, ORO PAŠTU, Pls pasirinkti Išreikšti taip, jei jums pasirinkti KINIJA PAŠTU, ORO PAŠTU, kai ją nedelsiant gabenimas, Pls nepriimame jokių grąžinti pinigus ar ginčų,Bet mes mielai norime jums padėti pratęsti procesą kartus jūsų užsakymą.

4. Visos prekės yra prieinama,kai jums sumokėjo,išskyrus tuos atvejus, dėl tam tikrų priežasčių,ususlly mes jums išsiųstas jūsų sklype per 1-2 darbo dienas.Po paketo išsiųsti,jis negali kontroliuoti mus,tai labai priklauso nuo tarptautinės laivybos ,mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite suprasti ir kantriai laukti.

5. Kai jūsų užsakymo vėlavimo transportu.Pls susisiekti su mumis,mes galime padėti jums išplėsti procesas kartus jūsų užsakymą.

6. Jei esate mūsų parduotuvėje " senas klientas,ir gove mums 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų jūsų ankstesnė tvarka,kai jūs įdėti naują užsakymą mūsų parduotuvėje.jūs galite siųsti laišką jūsų naują eilės numerį ir paskutinį savo užsakymo numeris jav .mes atsiųsime jums dovana arba suteikti jums keletą papildomų nuolaidų.

Puslapio viršus