Pardavimas

Korok Statula Mediniai Korok Šeimos Rankdarbių Amatų Dovana Žaidimas Mėgėjams Zelda Kvėpavimas Laukinių Lėlių, Žaislų Dekoravimo, Dovanų

€4.44 €8.89
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

Papildoma informacija: SKU: b153844

Specifikacija

  • Medžiaga: derva
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Temos: TV & Filmo Veikėjas
  • Regioninės Funkcija: Kinija

Pilnas aprašymas

Korok Statula, Statula Zelda Pav Mediniai Korok Šeimos,Struben Glajaus Natseekgo Rankdarbių Dovana Žaidimas Mėgėjams Zelda Kvėpavimas Laukinių,Lėlių, Žaislų Rankdarbių Apdaila

Savybės:

1.korok:Tai yra gimę miškuose Balyje, Indonezijoje.Įkvėptas Didelę Miškai žmonių, ji buvo ranka raižyti meistras woodcarver.

2.zelda statula: Pagamintas iš aukštos kokybės ekologiškos natūralios medienos, netoksiškas, lengvas, tvirtas ir patvarus, ir jaustis patogiai.Medienos spalva, elegantiškas ir paprastas, yra labai unikalus namų dekoracijas.

3.Koroks Šeima: Mes suteikti jums su 3 skirtingų formų medinių papuošalų.Kelis derinius, rekomenduojama pridėti daugiau įdomus kambaryje.

4.Geriausia Apdaila: Šie cute little papuošalai gali būti naudojamas kaip darbalaukio apdaila, automobilių lėlės, gyvenamasis kambarys, fotografija rekvizitai, kompiuterio stalas, biuro ar namų papuošalai, ir kt.

5.DIDŽIOSIOS DOVANOS:Puikiai tinka Gimtadienio, Kalėdų ir Beveik Kiekvieną Renginį.Medinių Korogu ne Tik Puiki Dovanų Idėja, Ventiliatoriai, Ji taip Pat Gali Tapti kieno nors Gražus Ornamentas.Unikalus ir juokinga medienos lėlių lėlės žaislas,jums tai patiks.

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: Derva

Svoris: apie 220g

Pritaikymas: Namuose,Gyvenamasis kambarys,Kabinetas,Lentynos,Spinta,Stalas,Sodo,Medis,Desktop, Helovinas,Šaliai

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Puslapio viršus