Pardavimas

Prie Sienos Tvirtinamas Apatiniai Talpinimo Kojinės Kelnaitės Saugojimo Organizatorius 6 Ląstelių Reguliuojamas Nuimamas Namų Stalčių Spinta Saugojimo Dėžutė

€3.62 €9.05
Spalva: Neutralus
Pridėti į krepšelį

Aprašymas

Papildoma informacija: SKU: b9997
apatiniai talpinimo kojinės kelnaitės saugojimas, spinta organizatorius, apatiniai organizatorius, organizatorius, apatiniai sienų orginazer, langelis konteinerio

Specifikacija

  • Dydis: 32.5 cm, 32.5*14.5*12cm/12.8*5.71*4.72inch
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Spalva: Balta + Skaidri
  • Medžiaga: Plastikiniai, PET+PP

Pilnas aprašymas

Sienos tvirtinamų Spintelių Saugojimo Organizatorius Nuimamas Pertvaros Skaidri Organizacija Lauke Dulkėms Sutaupyti Vietos Namuose Apdaila

Ypatybė:

1. Aukštos kokybės medžiaga: Patvari polipropileno struktūra turi puikų dilimui savybes, užtikrinti jo ilgaamžiškumą ir saugumą nuo gedimų, saugus ir draugiškas, kad skirtingi žmonės.

2. Nuimamas daliklis dizainas: apatiniai organizatorius ateina su 6 nuimamas dozatoriais, jūs galite surinkti juos, kaip jums reikia.Nuimamas daliklis dizainas leidžia jums saugoti kai kuriuos didesnius elementus, pvz., liemenėles.

3. Apsauga nuo dulkių ir vandens: Advanced uždaromos laukelį apsaugo nuo vandens patekimo.Su viršelio dizainas, jis neleidžia dulkėms patekti į laikiklį, taip užkertant kelią purvo susisiekti su savo apatinius.

4. Lengva Surinkti: Ateina su būtina kabinti nagų-nemokami lipdukai, kojinių organizatorius yra lengva įdiegti ant sienos ar spintoje.

5. Gera Dovana: Tai puiki dovana žmonai, draugei, gimtadienis, Kalėdos, Valentino Diena.Pirkti dabar, nustebinti jūsų mylimam žmogui.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Medžiaga: PET+PP

Spalva: Balta + Skaidri

Dydis: 32.5*14.5*12cm/12.8*5.71*4.72 colių

Pareigos: Saugoti ir organizuoti smulkių objektų, tokių kaip apatiniai, apatinis trikotažas, kojinės, kt.

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Apatiniai Saugojimo Dėžutė

Atsiliepimai

Autorius: Anonymous

Data: 2022-11-09

Peržiūros: Ji buvo gerai gavo. Aš atvykau be nieko neveikia. Prekes taip pat patenkintas

Reitingas: 5


Puslapio viršus